Electrovana Elektrogas DN 32 (1,1/4'') Primatech

Elektrogas-Primatech
-17% nou
380,00 Lei 317,25 Lei
Electrovana Elektrogas DN 32 (1,1/4'') Primatech este o valvă de protecţie în starea normal deschis cu rearmare manuală. Funcţia de închidere este activată electric. Conectată cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan, termostate de siguranţă sau detectoare de monoxid de carbon, electrovalva poate închide debitul de gaz.
 
Stoc epuizat
Cod Produs: C12-3374-5092 Ai nevoie de ajutor? 0723661613
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Electrovalvele sunt construite din aliaj de aluminiu turnat sub presiune (sau alamă presată la cald pentru versiunile OT), cu o gamă largă de conexiuni intrare/ieşire de la DN10 la DN 300.
Garniturile sunt făcute din cauciuc pe bază de NBR certificat pentru utilizare cu gaz (EN549).
Utilizabile pentru aer şi gaze non-agresive incluse în familiile 1, 2, 3 (EN 437). Versiuni speciale potrivite pentru gaze agresive, fără metale neferoase si cu garnituri FPM.
Conexiunile la conductă sunt conform Grup 2 şi respectă cerinţele EN161;
Intreaga gamă poate fi executată Ex-proof, pentru utilizarea în Zonele 2 şi 22, in conformitate cu Directiva 2014/34/EU (ATEX).
Două game de presiuni de lucru: presiune joasă (0 ... 600 mbar) şi presiune medie (0 ... 6 bar);
In stare normală de funcţionare electrovalva nu este alimentată rezultând o funcţionare economică;
Filtru fin încorporat pentru protejarea atât a scaunului şi discului valvei cât şi a componentelor din aval şi prevenirea contaminării cu impurităţi (excepţie modelele de alamă);
Racord 1/4” pe ambele părţi ale camerei de intrare (cu excepţia modelelor de alamă) pentru cuplarea unui manometru, comutatoare de presiune, testere de scăpări de gaze sau alte echipamente de gaze. Modelele cu flanşă sunt prevăzute cu racorduri şi în camera de ieşire;
Bobinele sunt prevăzute cu conector ISO 4400 şi cu garnituri de etanşare a cablurilor pentru a se evita pătrunderea apei şi a impurităţilor, permiţând astfel instalarea sigură în afara clădirilor;
Toate componentele sunt concepute pentru a rezista la orice condiţii mecanice, chimice şi termice care pot apărea în timpul funţionării tipice. Impregnarea eficientă şi tratamente de suprafaţă au fost utilizate pentru a îmbunătăţi robusteţea mecanică, sistemul de închidere şi rezistenţa la coroziune a componentelor.
Electrovalvele sunt testate 100% pe standuri de testare computerizate, si sunt deplin garantate.

Diametru inch(toli): 1.1/4''

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!